CS70 GreenHome

41

LAKÁS

2

ÜZLET

Budapest, Csengery utca 70.

A VI. kerületi épület modern megjelenésű, 21. századi technológiákkal felszerelt geotermikus fűtési-hűtési rendszerrelrendelkező társasház.

CS70 Gree Home kitűnő lokációval Terézváros központjában, a Csengery utca 70 szám alatt található. A Csengery utca közvetlen környezete kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, az Oktogontól a 4-6 villamosok megállóival, az M1 metróvonal (Kisföldalatti), valamint több trolibusz megálló is csupán pár száz méterre található, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra, minden egy könnyed sétával elérhető.

A kialakított lakások változatos alapterületűek, megtalálhatóak benne a 2 szobás, kis alapterületű lakásoktól a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakásokig. A lakáskínálat kedvező akár a befektetési céllal vásárlók, akár az otthont keresők számára is. A 6. kerület a belvárosisas életet kedvelőknek ideális lakhatási lehetőséget nyújt. Kitűnő lokációjának és közlekedésének köszönhetően a turisták számára is remek szálláslehetőséget nyújt, így akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid- vagy hosszútávú kiadásra, akár egy olyan nyugodt otthonnak, ami együtt jár a lokációval járó előnyökkel, mindenképpen érdemes a CS70 Green Home-ban vásárolni.

Az épület AA+ energetikai besorolású ÖKO HÁZ
KÖRNYEZETBARÁT, ENERGIATAKARÉKOS, ALLERGIAMENTES OTTHONOK

Terjék Tímea

terjek.timea@okohazak.net

+36 30 625 8105