CS70 GreenHome

CS70 GreenHome

41

LAKÁS

2

ÜZLET

Budapest, Csengery utca 70.

A VI. kerületi épület modern megjelenésű, 21. századi technológiákkal felszerelt levegő-víz hőszivattyús fűtési-hűtési rendszerrelrendelkező társasház.

CS70 Gree Home kitűnő lokációval Terézváros központjában, a Csengery utca 70 szám alatt található. A Csengery utca közvetlen környezete kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, az Oktogontól a 4-6 villamosok megállóival, az M1 metróvonal (Kisföldalatti), valamint több trolibusz megálló is csupán pár száz méterre található, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra, minden egy könnyed sétával elérhető.

A kialakított lakások változatos alapterületűek, megtalálhatóak benne a 2 szobás, kis alapterületű lakásoktól a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakásokig. A lakáskínálat kedvező akár a befektetési céllal vásárlók, akár az otthont keresők számára is. A 6. kerület a belvárosisas életet kedvelőknek ideális lakhatási lehetőséget nyújt. Kitűnő lokációjának és közlekedésének köszönhetően a turisták számára is remek szálláslehetőséget nyújt, így akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid- vagy hosszútávú kiadásra, akár egy olyan nyugodt otthonnak, ami együtt jár a lokációval járó előnyökkel, mindenképpen érdemes a CS70 Green Home-ban vásárolni.

Az épület a legmagasabb AA++ energetikai besorolású ÖKO HÁZ
KÖRNYEZETBARÁT, ENERGIATAKARÉKOS, ALLERGIAMENTES OTTHONOK

Terjék Tímea

terjek.timea@okohazak.net

+36 30 625 8105

B13 GreenHome

B13 GreenHome

51

LAKÁS

1

ÜZLET

Budapest XIII., Bulcsú utca 13.

Belváros szívében – Ferdinánd-negyedben

A B13 Green Home a Lehel u. 9. sz. projektünk folytatásaként legújabb geotermikus társasházunk 903 m2-es telken épül meg 51 lakással, 1 üzlethelyiséggel, parkolóhelyekkel és tárolókkal.

A kialakított lakások változatos alapterületűek, megtalálhatóak benne a garzonlakásoktól a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakásokig. A geotermikus rendszerű társasházi lakásainkban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg vízellátás is geotermikus energiával történik.

Kitűnő lokációjának és közlekedésének köszönhetően a turisták számára is remek szálláslehetőséget nyújt, így akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid- vagy hosszútávú kiadásra, akár egy olyan nyugodt otthonnak, ami együtt jár a lokációval járó előnyökkel, mindenképpen érdemes a B13 Green Home-ban vásárolni. A Lehel-Bulcsú lakóépületegyüttes kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a Nyugati pályaudvartól a 4-6 villamosok, az M3 metró,, valamint a 14-es villamos Lehel téri állomása is csupán pár száz méterre található, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra, minden egy könnyed sétával elérhető.

Sárkány Péter

sarkany.peter@okohazak.net

+36 30 678 4950

West Green Home

Lehel utca 9.

96

LAKÁS

1

ÜZLET

Budapest, Lehel utca 9.

Belváros szívében – Ferdinánd-negyedben

West Green Home társasházunk kitűnő lokációval Ferdinánd-negyedben, a Lehel és a Bulcsú utca által határolt területen található a XIII. kerületben. A lakóépületegyüttes kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a Nyugati pályaudvartól a 4-6 villamosok, az M3 metró, valamint a 14 villamos Lehel téri állomása is csupán pár száz méterre található, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra.

A közelben helyezkedik el a pesti Broadway számos színházával. Pár perc sétára található Lehel téri piac, Westend City Center Bevásárlóközpont, Budapest egyik legjobb bevásárlóközpontja, valamint a megújuló Skála Budapest, illetve 4 metrómegállóra a Duna Plaza Bevásárlóközpont.

A kiváló tömegközlekedés mellett Ön döntheti el, hogy kocogni szeretne a MargitszigetenSzent István Parkban, korcsolyázna vagy csónakázna a Városligetben, úszna egyet a Széchenyi Gyógyfürdőben Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumában, megtekintené a Fővárosi Állat- és Növénykertet, sétálna egy nagyot a Duna korzón, kikapcsolódna az Erzsébet téren, vagy vásárolna a Fashion street utcán. Gyermekét a környéken kiváló óvodák és iskolák várják, szabadidejét pedig modern és megújult játszótereken töltheti.

Sárkány Péter

sarkany.peter@okohazak.net

+36 30 678 4950

V12 GreenHome

 Vajdahunyad u. 12.

20

LAKÁS

Budapest, Vajdahunyad utca 12.

A VIII. kerületi Vajdahunyad utca 12. szám alatt található épület modern megjelenésű, 21. századi technológiákkal felszerelt levegő-víz hőszivattyús fűtési-hűtési rendszerrelrendelkező társasház.


Kedvező lokációval és kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. (a belváros sétával megközelíthető, Corvin metró és 4-6-os villamos megálló 3 percre) Mindössze 4 perc séta távolságra helyezkedik el a Corvin pláza, így számtalan étterem, kávézó, szórakozóhely, üzlet található a közelben.
A Dunapart mind gyalogosan, mind tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető. Az egyetemek, irodaházak közelségének köszönhetően kiválóak a bérbeadási lehetőségek. A folyamatosan emelkedő négyzetméter árak magas bérleti díjakon történő bérbeadást tesznek lehetővé.

A legújabb öko társasházunkban 6 emeleten összesen 20 lakás került kialakításra. A lakások alapterülete változatos, befektetési céllal vásárlók és otthont keresők számára is ideális. A pince és földszinten 12 db parkolóhely, valamint 20 db tároló is kialakításra került.

Az épület a legmagasabb AA++ energetikai besorolású ÖKO HÁZ
KÖRNYEZETBARÁT, ENERGIATAKARÉKOS, ALLERGIAMENTES OTTHONOK

Kónicz Éva Kármen

konicz.eva.karmen@okohazak.net

+36 30 657 8134

vagy

Terjék Tímea

terjek.timea@okohazak.net

+36 30 625 8105

B7 Green Home

Bezerédj u. 7.

45

LAKÁS

Budapest, Bezerédj utca 7.

Belváros szívében – Népszínház negyedben

A B7 Green Home geotermikus fűtéssel és hűtéssel épülő társasházunk, kedvező lokációval és kiváló közlekedéssel rendelkező Népszínház negyedben épül.

A lakóépület kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Budapest minden pontja könnyedén elérhető tömegközlekedéssel. A 2-es és 4-es metró állomásai kb. 200-300 m. távolságra találhatóak. A 4-6 villamosvonal szintén 200 m-re, a Keleti pályaudvar pedig kb. 600 m-re van.

Az épülő társasház közelében több bevásárlóközpont, iskola, óvoda, színház és a pihenésre, kikapcsolódásra, sportolásra szolgáló park található (pl.: II. János Pál pápa téri játszótér, futópálya, kondipark).

Az épület a legmagasabb AA++ energetikai besorolású ÖKO HÁZ.

KÖRNYEZETBARÁT, ENERGIATAKARÉKOS, ALLERGIAMENTES OTTHONOK

Kónicz Éva Kármen

konicz.eva.karmen@okohazak.net

+36 30 657 8134

vagy

Terjék Tímea

terjek.timea@okohazak.net

+36 30 625 8105