Dagály ÖkoHáz

Dagály Ökoház

35

LAKÁS

1

ÜZLET

1138 Budapest, Karikás Frigyes u. 15.

Karikás Frigyes utca 15. szám alatt épülő Dagály Ökoház Budapest XIII. kerületének, Vizafogó Duna-parti részén helyezkedik el, ahol találkozik a pezsgő Város, a bensőséges Otthon és festői Vízpart hármasa. 

A legújabb geotermikus társasházunk 1137 m2-es telken épül meg 35 lakással, 1 üzlethelyiséggel, parkolóhelyekkel és tárolókkal.

A Karikás utca az M3-as metró Forgách utcai megállójánál helyezkedik el. Közvetlen környezete kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A Göncz Árpád városközpontnál az M3-as metró, az 1-es villamos, a 26-os busz, a 34-es busz, a 106-os busz, a 901-es busz, a 918-as busz, a 950-es busz, a 115-ös busz és a 32-es busz is egy könnyed sétával elérhető, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra. Mindössze 500 méter gyalogosan a Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda, amely nyolc különböző formájú és hőmérsékletű medencéjével, kellemes zöld környezetben, dunai panorámával várja vendégeit. Az M3-as metróval csak egy megálló a Duna Plaza bevásárlóközpont.

Az épület a legmagasabb AA++ energetikai besorolású ÖKO HÁZ
KÖRNYEZETBARÁT, ENERGIATAKARÉKOS, ALLERGIAMENTES OTTHONOK

Sándor Márta

sandor.marta@okohazak.net

+36 30 678 4950

CS70 GreenHome

CS70 GreenHome

41

LAKÁS

2

ÜZLET

Budapest, Csengery utca 70.

A VI. kerületi épület modern megjelenésű, 21. századi technológiákkal felszerelt geotermikus fűtési-hűtési rendszerrelrendelkező társasház.

CS70 Gree Home kitűnő lokációval Terézváros központjában, a Csengery utca 70 szám alatt található. A Csengery utca közvetlen környezete kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, az Oktogontól a 4-6 villamosok megállóival, az M1 metróvonal (Kisföldalatti), valamint több trolibusz megálló is csupán pár száz méterre található, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra, minden egy könnyed sétával elérhető.

A kialakított lakások változatos alapterületűek, megtalálhatóak benne a 2 szobás, kis alapterületű lakásoktól a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakásokig. A lakáskínálat kedvező akár a befektetési céllal vásárlók, akár az otthont keresők számára is. A 6. kerület a belvárosisas életet kedvelőknek ideális lakhatási lehetőséget nyújt. Kitűnő lokációjának és közlekedésének köszönhetően a turisták számára is remek szálláslehetőséget nyújt, így akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid- vagy hosszútávú kiadásra, akár egy olyan nyugodt otthonnak, ami együtt jár a lokációval járó előnyökkel, mindenképpen érdemes a CS70 Green Home-ban vásárolni.

Az épület AA+ energetikai besorolású ÖKO HÁZ
KÖRNYEZETBARÁT, ENERGIATAKARÉKOS, ALLERGIAMENTES OTTHONOK

Terjék Tímea

terjek.timea@okohazak.net

+36 30 625 8105

B13 GreenHome

B13 GreenHome

51

LAKÁS

1

ÜZLET

Budapest XIII., Bulcsú utca 13.

Belváros szívében – Ferdinánd-negyedben

A B13 Green Home a Lehel u. 9. sz. projektünk folytatásaként legújabb geotermikus társasházunk 903 m2-es telken épül meg 51 lakással, 1 üzlethelyiséggel, parkolóhelyekkel és tárolókkal.

A kialakított lakások változatos alapterületűek, megtalálhatóak benne a garzonlakásoktól a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakásokig. A geotermikus rendszerű társasházi lakásainkban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg vízellátás is geotermikus energiával történik.

Kitűnő lokációjának és közlekedésének köszönhetően a turisták számára is remek szálláslehetőséget nyújt, így akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid- vagy hosszútávú kiadásra, akár egy olyan nyugodt otthonnak, ami együtt jár a lokációval járó előnyökkel, mindenképpen érdemes a B13 Green Home-ban vásárolni. A Lehel-Bulcsú lakóépületegyüttes kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a Nyugati pályaudvartól a 4-6 villamosok, az M3 metró,, valamint a 14-es villamos Lehel téri állomása is csupán pár száz méterre található, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra, minden egy könnyed sétával elérhető.

Guth Csongor

guth.csongor@okohazak.net

+36 30 576 7825

West Green Home

Lehel utca 9.

96

LAKÁS

1

ÜZLET

Budapest, Lehel utca 9.

Belváros szívében – Ferdinánd-negyedben

West Green Home társasházunk kitűnő lokációval Ferdinánd-negyedben, a Lehel és a Bulcsú utca által határolt területen található a XIII. kerületben. A lakóépületegyüttes kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a Nyugati pályaudvartól a 4-6 villamosok, az M3 metró, valamint a 14 villamos Lehel téri állomása is csupán pár száz méterre található, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra.

A közelben helyezkedik el a pesti Broadway számos színházával. Pár perc sétára található Lehel téri piac, Westend City Center Bevásárlóközpont, Budapest egyik legjobb bevásárlóközpontja, valamint a megújuló Skála Budapest, illetve 4 metrómegállóra a Duna Plaza Bevásárlóközpont.

A kiváló tömegközlekedés mellett Ön döntheti el, hogy kocogni szeretne a MargitszigetenSzent István Parkban, korcsolyázna vagy csónakázna a Városligetben, úszna egyet a Széchenyi Gyógyfürdőben Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumában, megtekintené a Fővárosi Állat- és Növénykertet, sétálna egy nagyot a Duna korzón, kikapcsolódna az Erzsébet téren, vagy vásárolna a Fashion street utcán. Gyermekét a környéken kiváló óvodák és iskolák várják, szabadidejét pedig modern és megújult játszótereken töltheti.

Elek Csilla

elek.csilla@okohazak.net

+36 30 705-52-50