GreenHomeCity

Víg u. 35-39.

91

LAKÁS

4

ÜZLET

Budapest VIII. kerület, Víg utca 35-39.

A Víg utca 35-39 sz. alatt épülő, 91 lakásos Green Home City társasház a Csarnok negyed szívében, belső Józsefvárosban, a nagykörút és a Rákóczi tér ölelésében helyezkedik el.
Az elmúlt 10 évben a terület jelentős fejlődésnek indult, mind urbanizáció, mind pedig közlekedés- fejlesztési szempontból. 
A Green Home City a legújabb, geotermikus fűtés/hűtés rendszerű társasházunk, melyben 91 db lakóingatlan, 4 üzlethelyiség, továbbá tárolók és garázsok kerülnek kialakításra. A létesítendő ingatlanok nagy előnye, hogy a rezsiárak emelkedése nem befolyásolja a fűtési díjat az úgynevezett „geo tarifa” változatlasága miatt.
A kialakított lakások változatos alapterületűek, a két épületszárnyban egyaránt megtalálhatóak a kis alapterületű garzon lakások, továbbá a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő ingatlanok is

Elek Csilla

elek.csilla@okohazak.net

+36 30 705-52-50

Greenhomebaross

GreenHome Baross

53

LAKÁS

2

ÜZLET

1085 Budapest, Baross u 40.

A GREEN HOME BAROSS a legújabb, levegő-víz hőszivattyús fűtéssel ellátott társasházunk 53 lakással, 2 üzlethelyiséggel és tárolókkal.

Az Örökségvédelmi Hivatal segítségével és iránymutatásával a Baross utca 40. szám alatt található házat az eredeti tervek alapján teljes körűen felújítottuk, mögötte pedig az udvarra egy vadonatúj társasházat építettünk, így találkozik a romantikus régmúlt és a modern jelen egy társasházon belül.

A kialakított lakások változatos alapterületűek, megtalálhatóak benne a kis alapterületű garzon lakásoktól a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakásokig. A lakáskínálat kedvező akár a befektetési céllal vásárlók, akár az otthont keresők számára is.

levegő-víz hőszivattyús rendszerű társasházi lakásainkban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg vízellátás is megújuló energiával történik. A társasház lakásainak energetikai minőségi besorolása AA+ kategóriába esik, ami szintén növeli azok értékállóságát.

 

Dr. Guth Csongor

guth.csongor@okohazak.net

+36 30 576 7825

Dagály ÖkoHáz

Dagály Ökoház

35

LAKÁS

1

ÜZLET

1138 Budapest, Karikás Frigyes u. 15.

Karikás Frigyes utca 15. szám alatt épülő Dagály Ökoház Budapest XIII. kerületének, Vizafogó Duna-parti részén helyezkedik el, ahol találkozik a pezsgő Város, a bensőséges Otthon és festői Vízpart hármasa. 

A legújabb geotermikus társasházunk 1137 m2-es telken épül meg 35 lakással, 1 üzlethelyiséggel, parkolóhelyekkel és tárolókkal.

A Karikás utca az M3-as metró Forgách utcai megállójánál helyezkedik el. Közvetlen környezete kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A Göncz Árpád városközpontnál az M3-as metró, az 1-es villamos, a 26-os busz, a 34-es busz, a 106-os busz, a 901-es busz, a 918-as busz, a 950-es busz, a 115-ös busz és a 32-es busz is egy könnyed sétával elérhető, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra. Mindössze 500 méter gyalogosan a Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda, amely nyolc különböző formájú és hőmérsékletű medencéjével, kellemes zöld környezetben, dunai panorámával várja vendégeit. Az M3-as metróval csak egy megálló a Duna Plaza bevásárlóközpont.

Az épület a legmagasabb AA++ energetikai besorolású ÖKO HÁZ
KÖRNYEZETBARÁT, ENERGIATAKARÉKOS, ALLERGIAMENTES OTTHONOK

Sándor Márta

sandor.marta@okohazak.net

+36 30 678 4950

CS70 GreenHome

CS70 GreenHome

41

LAKÁS

2

ÜZLET

Budapest, Csengery utca 70.

A VI. kerületi épület modern megjelenésű, 21. századi technológiákkal felszerelt geotermikus fűtési-hűtési rendszerrelrendelkező társasház.

CS70 Gree Home kitűnő lokációval Terézváros központjában, a Csengery utca 70 szám alatt található. A Csengery utca közvetlen környezete kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, az Oktogontól a 4-6 villamosok megállóival, az M1 metróvonal (Kisföldalatti), valamint több trolibusz megálló is csupán pár száz méterre található, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra, minden egy könnyed sétával elérhető.

A kialakított lakások változatos alapterületűek, megtalálhatóak benne a 2 szobás, kis alapterületű lakásoktól a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakásokig. A lakáskínálat kedvező akár a befektetési céllal vásárlók, akár az otthont keresők számára is. A 6. kerület a belvárosisas életet kedvelőknek ideális lakhatási lehetőséget nyújt. Kitűnő lokációjának és közlekedésének köszönhetően a turisták számára is remek szálláslehetőséget nyújt, így akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid- vagy hosszútávú kiadásra, akár egy olyan nyugodt otthonnak, ami együtt jár a lokációval járó előnyökkel, mindenképpen érdemes a CS70 Green Home-ban vásárolni.

Az épület AA+ energetikai besorolású ÖKO HÁZ
KÖRNYEZETBARÁT, ENERGIATAKARÉKOS, ALLERGIAMENTES OTTHONOK

Terjék Tímea

terjek.timea@okohazak.net

+36 30 625 8105

B13 GreenHome

B13 GreenHome

51

LAKÁS

1

ÜZLET

Budapest XIII., Bulcsú utca 13.

Belváros szívében – Ferdinánd-negyedben

A B13 Green Home a Lehel u. 9. sz. projektünk folytatásaként legújabb geotermikus társasházunk 903 m2-es telken épül meg 51 lakással, 1 üzlethelyiséggel, parkolóhelyekkel és tárolókkal.

A kialakított lakások változatos alapterületűek, megtalálhatóak benne a garzonlakásoktól a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakásokig. A geotermikus rendszerű társasházi lakásainkban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg vízellátás is geotermikus energiával történik.

Kitűnő lokációjának és közlekedésének köszönhetően a turisták számára is remek szálláslehetőséget nyújt, így akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid- vagy hosszútávú kiadásra, akár egy olyan nyugodt otthonnak, ami együtt jár a lokációval járó előnyökkel, mindenképpen érdemes a B13 Green Home-ban vásárolni. A Lehel-Bulcsú lakóépületegyüttes kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a Nyugati pályaudvartól a 4-6 villamosok, az M3 metró,, valamint a 14-es villamos Lehel téri állomása is csupán pár száz méterre található, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra, minden egy könnyed sétával elérhető.

dr. Guth Csongor

guth.csongor@okohazak.net

+36 30 576 7825