B13 GreenHome

51

LAKÁS

1

ÜZLET

Budapest XIII., Bulcsú utca 13.

Belváros szívében – Ferdinánd-negyedben

A B13 Green Home a Lehel u. 9. sz. projektünk folytatásaként legújabb geotermikus társasházunk 903 m2-es telken épül meg 51 lakással, 1 üzlethelyiséggel, parkolóhelyekkel és tárolókkal.

A kialakított lakások változatos alapterületűek, megtalálhatóak benne a garzonlakásoktól a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakásokig. A geotermikus rendszerű társasházi lakásainkban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg vízellátás is geotermikus energiával történik.

Kitűnő lokációjának és közlekedésének köszönhetően a turisták számára is remek szálláslehetőséget nyújt, így akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid- vagy hosszútávú kiadásra, akár egy olyan nyugodt otthonnak, ami együtt jár a lokációval járó előnyökkel, mindenképpen érdemes a B13 Green Home-ban vásárolni. A Lehel-Bulcsú lakóépületegyüttes kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a Nyugati pályaudvartól a 4-6 villamosok, az M3 metró,, valamint a 14-es villamos Lehel téri állomása is csupán pár száz méterre található, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra, minden egy könnyed sétával elérhető.

dr. Guth Csongor

guth.csongor@okohazak.net

+36 30 576 7825