Minőség

Az épület 1. osztályú minőségben készül, 1. osztályú anyagfelhasználással és 1. osztályú építés-szereléssel.

Garancia

Az épületre a beruházó és a generálkivitelező a jogszabályokban előírt feltételekkel és időtartamokra teljes körű garanciát vállal.

Épületszerkezet

Alapozás: monolit vasbeton lemezalap. Pinceszint: monolit vízzáró vasbeton falak és monolit vasbeton födém. Felmenő szerkezet: vasbeton pillérvázas szerkezet monolit vasbeton födémekkel, lépcsőházzal, liftaknával és merevítő falakkal.

Falszerkezet

Az épület külső vázkitöltő fal szerkezete 30 cm-es vázkerámia 10cm vastag ásványgyapot vagy polisztirol hőszigeteléssel ellátott téglafal. A lakás elválasztó falak speciálisan erre a célra gyártott SILKA HM 250 téglából készülnek. A lakáson belüli válaszfalak 10 cm vastag várkerámia falak lesznek.

Vakolatok

A vakolatok gyári vakolóhabarccsal készülnek, a pozitív sarkok élvédőkkel vannak ellátva.

Külső nyílászárók

A lakások külső 3 rétegű, üvegezésű műanyag nyílászárókkal rendelkeznek

A közösségi terek nyílászárói hőhídmentes alumíniumszerkezetű nyílászárók lesznek.

Belső nyílászárók

A lakásbejárati ajtó több ponton záródó tűzgátló acélajtó CPL bevonattal rendelkező biztonsági ajtó.

A lakás belső nyílászárói utólag szerelhető LENTEAM tipusú ajtó furatolt ajtólappal, CPL bevonattal, matt fém kilinccsel, a tervek szerint üveges vagy teli kivitelben.

Padlóburkolatok

Szobák: laminált szalagparketta (kb. 20 fajta mintából, a vevő által választható, 8mm vastagságú 32 kopásállóságú strukturál felülettel).

Közlekedő, WC, fürdőszoba, konyha: kerámia padlólap (kb. 4 fajta mintából, a vevő által választható 4500Ft/m2 kiskereskedelmi ár értékben).

Terasz, erkély: fagyálló, csúszásmentes gres lap (az egységes megjelenés miatt nem választható).

Belső közös terek: nagy kopásállóságú gres lap.


Falburkolatok

Fürdőszoba: minta kollekcióból választható mázas falicsempe ajtó magasságig burkolva (kiskereskedelmi ár 4500ft/m2)

WC: mázas falicsempe ajtó magasságig burkolva díszcsík nélkül
(kiskereskedelmi ár 4500ft/m2)
 Konyha: mázas falicsempe a tervezett konyhapulttól 60 cm-es sávszélességben
(kiskereskedelmi ár 4500ft/m2)

Falszínek:

A falak kétszer glettelt sima felületűek és fehérre festettek. Lehetőség van színes falak festésére is színfelár megfizetésével, de a kivitelező ebben az esetben nem tud garanciát vállalni a faljavításra a színeltérések miatt.

 
Energia ellátás

A primer energia ellátása REHAU geotermikus talajszondákkal és STIEBEL ELTRON hőszivattyúval történik.

 

Fűtés-hűtés rendszer

REHAU gyártmányú rendszerrel történik szerkezetfűtési, padlófűtési és helyenként falfűtési megoldásokkal. A hűtés és fűtés szabályozása lakásonként a tulajdonos által vezérelhető a nappaliban elhelyezett termosztáttal történik. A felhasznált hőenergia lakásonként mérhető.


Fürdőszoba, WC

Fehér fajansz ALFÖLDI típusú szaniterek, fehér acéllemez fürdőkád, GROHE vagy azonos minőségű csaptelepek kerülnek beépítésre. A mosógép-csatlakozáshoz szükséges víz- és szennyvíz kapcsolat kiépítésre kerül.

 

Konyha

A konyhabútor nem tartozéka a lakásnak, a mosogató és a páraelszívó csatlakozás kiépítésre kerül, valamint biztosított az elektromos tűzhely 3 fázisú csatlakozása is.

 

Elektromos rendszer

Minden lakás elektromos rendszere három fázisra szerelt. A hálózat teljesítményét a vevők szabadon kérhetik, a 32 A feletti teljesítmény külön kerül felszámolásra 3.000 Ft + ÁFA áron, az áram szolgáltató tarifája szerint. A leendő fogyasztási helyek a fázisokra egyenletesen kerülnek elosztásra. Világító testek az előszobában, WC-ben, fürdőszobában és konyhában kerülnek felszerelésre. A kapcsolók, dugaljak és egyéb szerelvények fehér színűek, és LEGRAND VALENA típusúak.

A dugaljak darabszáma: konyha (4 db), fürdőszoba (2 db), előszoba (1 db), nappali (4 db), hálószoba (4 db).

 

Telefon és TV csatlakozás

A lakások minden szobájában biztosított 1 db TV és 1 db telefon dugalj, amely az elektromos kapcsolóhelyiségbe van vezetékelve. A szolgáltatók a kapcsolóhelyiségben csatlakoztatják a megrendelt előfizetést.

Kaputelefon

A főbejárathoz kerül kiépítésre a kaputelefon, amely alkalmas a lakásból történő ajtónyitásra és beszélgetésre, valamint kód számmal történő beléptetésre egyaránt. A lakáskészülék az
előszobában kerül elhelyezésre.

Közművek

Víz, elektromos áram mérése lakásonkénti mérőórával történik.
 

Tervtől való eltérés

Az építkezés fázisában lehetőség van a tervtől való eltérésekre. Ezt külön írásban kell
egyeztetni a beruházóval. Eltérések esetén az elmaradt munkát a beruházó visszatéríti, a
többletet pedig a vevőnek kell megfizetnie.