Hírek

Rózsa öko ház átadása Terézvárosban

A Rózsa utca 91-93. szám alatt épülő társasház Budapest VI. kerületének Külső-Terézvárosi részén helyezkedik el

Terézváros frekventált részén, a Kodály Köröndtől illetve az Andrássy úttól pár perc sétára, kiváló közlekedési lehető lehetőségekkel (M1-es metró, 4-6 villamos, 73-76 troli) csendes utcában épül az új, modern Rózsa öko ház.

ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁST KERES A BELVÁROSBAN?

A Rózsa öko házhoz – a kerületben ritkaságként – rendezett, parkosított belső udvar tartozik, ezáltal a belvárosban lakók is parkos, otthonos környezetben élhetnek.

A Rózsa utca 91-93. szám a VI. kerületben a Rózsa utca – Szív utca – Aradi utca által határolt tömbben épül.

A társasház közlekedés szempontjából igen kedvező helyen fekszik; közel van az 1-es metró, az Izabella utcai troli, a 105-ös busz megállója, mégis az utca nyugodt, csendes.

MIÉRT JÓ A VI. KERÜLETBE KÖLTÖZNI AZ ÁLTALUNK KÍNÁLT ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSBA?

Fiatalok, idősek és családosok számára is remek alternatívát nyújt új építésű, öko társasházaink, mivel a közvetlen közelünkben minden kiszolgáló egység megtalálható, melyek megkönnyítik a mindennapi életünket.

  • Több iskola (Terézvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola), óvoda (Patrona Hungariae Óvoda) és felsőoktatási intézmény (Liszt Ferenc Zenetudományi Egyetem, Magyar Képzőművészeti Egyetem) is van a környéken.
     
  • A közelben több élelmiszer üzlet (CBA, Spar), egészségügyi központ, bevásárlóközpont (Westend) és posta (Nyugati téri 62-es posta) is található.
     
  • A Városliget közelsége lehetőséget biztosít a szabadidős gyermekprogramok szervezésére, legyen szó akár korcsolyázásról, akár Állatkerti kirándulásról, valamint a Budapest Bábszínház is a közeli Andrássy úton helyezkedik el.
     
  • A felnőtt programokat tekintve pár perces sétát jelent akár egy opera (Magyar Állami Operaház) illetve színdarab (Thália Színház, Radnóti színház, Játékszín, Budapesti Operettszínház) film (Művészmozi, Cinemacity Westend) vagy egy kiállítás (Műcsarnok, Szépművészeti Múzeum, Mai Manó Ház, Robert Capa Kortárs Fotográfiai központ) megtekintése.

Irodánk költözik

Irodánk hossú idő után elhagyja a Telepy utcát.
A Márton12 társasház földszinti irodájába várjuk kedves ügyfeleinket augusztus 1-től.

Viola5 társasházunk használatbavételi engedélyt kapott

Budapest Főváros Kormányhivatala V. Kerületi Hivatalának képviselői a sikeres épületbejáráast követően a társasházra kiadásra került a használatbavételi engedély.
Ezúton köszönjük a különböző szakhatóságok munkáját, valamint legfőképpen Kisgergely Csabának aki az egész engedélyeztetési eljárást összefogta és levezényelte.

Eladók a Márton öko házak utolsó irodái

A Márton10 illetve a Márton12 társasházunk Budapest jól megközelíthető pontján, Ferencvárosban található. Az ingatlan számos tömegközlekedési eszköz elérhető környezetében helyezkedik el. (M3 Klinkikák)

Az épületben konyhával és mosdókkal felszerelt irodablokkokat, üzlethelyiségnek és bemutatóteremnek alkalmas területeket kínálunk megvételre. Irodohelységeink alapterületei 29-44m2-ig terjednek, amelyek kis és közepes vállalkozások számára egyaránt ideális feltételeket nyújtanak. Az irodák fűtése és hűtése geotermikus energiávla történik, aminek költsége átlagosan 100Ft/m2 illetve 50Ft/m2 költséggel járnak. Ezen feül csak a víz, áram, és telekommunikációs szolgáltatás díja tartozik a rezsi költségbe.

Az üzlethelyiségek az utcafronton találhatók,  a világos, nagy kirakattal rendelkező, szabadon alakítható területek exkluzív bemutatóterem kialakításához is ideálisak.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen személyes ajánlatok az okohazak@okohazak.net email címen "Márton öko házak - Iroda" tárggyal.

Sobieski öko házak talajszondáinak lehelyezése

Mind pedig a Sobieski32 társasházunk alapjainak kialakítása, a szomszédos épületek alapmerősítésével egyetemben már megtörtént az elmúlt napokban.
Jelenleg a talajszondák lehelyezése történik több száz méter mélyre.

Öko társasház épül a Rózsa utcában

Köszönjük a cikket az ittlakunk.hu-nak!