ÉPÜLETRŐL

Az épület 46 lakásból 1 üzlethelyiségből és 46 gépkocsibeállóból álló társasház lesz.

Az épület egy 726 nm-es telken áll, melyből közel 500 nm az épület, a fennmaradó 230nm belső kert csatlakozik a szomszédos épület kb. 1000 nm-es belső zöld területéhez.

A beépítés három pinceszintet, földszintet és 6 emeletet foglal magába.

A lakások alapterülete változatos, ugyanúgy megtalálhatóak köztük a 40 nm alatti garzonlakások mint, a 40-50 nm közötti kétszobás lakástípusok, vagy a 73 nm-es háromszobás és 86 nm-es lakások is.

KÖRNYÉKRŐL

Erzsébetvárosban, mindössze 160m-re az Almássy tértől és 300 m-re az Erzsébet körúttól, a belváros szívében, frekventált helyen, a Szövetség utca 27 szám alatt épül a PORTA NOVA TÁRSASHÁZUNK, mely hőszivattyús hűtés-fűtés rendszerével, alacsony rezsiköltségével valamint magas műszaki tartalmával megfelel a modern kor elvárásainak.

A fővárosba nagy számban érkező turisták számára a környék ideális szálláslehetőséget nyújt, hiszen a belváros kulturális és vendéglátóhelyei is pár perc sétára találhatóak, ennek köszönhetően lakásaink mind az értékálló befektetés iránt érdeklődőknek, mind pedig a belváros pezsgését élvezni kívánó otthonkeresőknek kiváló választást jelentenek.

ELŐNYÖK

A társasház mind a beépített anyagokban, mind pedig külső megjelenésében magas színvonalat fog képviselni. A lakók kényelmét 3 szintes mélygarázs fogja szolgálni, a lakások változó méreteinek köszönhetően az stúdiólakást keresők ugyanúgy találnak ideális lakást a kínálatunkban, mint a családosok.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ: www.portanova.hu