Rózsa93

Rózsa öko ház átadása Terézvárosban

A Rózsa utca 91-93. szám alatt épülő társasház Budapest VI. kerületének Külső-Terézvárosi részén helyezkedik el

Terézváros frekventált részén, a Kodály Köröndtől illetve az Andrássy úttól pár perc sétára, kiváló közlekedési lehető lehetőségekkel (M1-es metró, 4-6 villamos, 73-76 troli) csendes utcában épül az új, modern Rózsa öko ház.

ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁST KERES A BELVÁROSBAN?

A Rózsa öko házhoz – a kerületben ritkaságként – rendezett, parkosított belső udvar tartozik, ezáltal a belvárosban lakók is parkos, otthonos környezetben élhetnek.

A Rózsa utca 91-93. szám a VI. kerületben a Rózsa utca – Szív utca – Aradi utca által határolt tömbben épül.

A társasház közlekedés szempontjából igen kedvező helyen fekszik; közel van az 1-es metró, az Izabella utcai troli, a 105-ös busz megállója, mégis az utca nyugodt, csendes.

MIÉRT JÓ A VI. KERÜLETBE KÖLTÖZNI AZ ÁLTALUNK KÍNÁLT ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSBA?

Fiatalok, idősek és családosok számára is remek alternatívát nyújt új építésű, öko társasházaink, mivel a közvetlen közelünkben minden kiszolgáló egység megtalálható, melyek megkönnyítik a mindennapi életünket.

  • Több iskola (Terézvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola), óvoda (Patrona Hungariae Óvoda) és felsőoktatási intézmény (Liszt Ferenc Zenetudományi Egyetem, Magyar Képzőművészeti Egyetem) is van a környéken.
     
  • A közelben több élelmiszer üzlet (CBA, Spar), egészségügyi központ, bevásárlóközpont (Westend) és posta (Nyugati téri 62-es posta) is található.
     
  • A Városliget közelsége lehetőséget biztosít a szabadidős gyermekprogramok szervezésére, legyen szó akár korcsolyázásról, akár Állatkerti kirándulásról, valamint a Budapest Bábszínház is a közeli Andrássy úton helyezkedik el.
     
  • A felnőtt programokat tekintve pár perces sétát jelent akár egy opera (Magyar Állami Operaház) illetve színdarab (Thália Színház, Radnóti színház, Játékszín, Budapesti Operettszínház) film (Művészmozi, Cinemacity Westend) vagy egy kiállítás (Műcsarnok, Szépművészeti Múzeum, Mai Manó Ház, Robert Capa Kortárs Fotográfiai központ) megtekintése.

Öko társasház épül a Rózsa utcában

Köszönjük a cikket az ittlakunk.hu-nak!

Mini videó egy elég nagy alapterület kialakításáról

Ilyen amikor a Rózsa öko házunk alapkialításáal fogynak a köbméterek:
https://www.instagram.com/p/BBVoCW5mVsY/?taken-by=okohazak

Több naprakész fotóért és videóért megéri követni minket Instagram-on is:
https://www.instagram.com/okohazak/