A Márton10 illetve a Márton12 társasházunk Budapest jól megközelíthető pontján, Ferencvárosban található. Az ingatlan számos tömegközlekedési eszköz elérhető környezetében helyezkedik el. (M3 Klinkikák)

Az épületben konyhával és mosdókkal felszerelt irodablokkokat, üzlethelyiségnek és bemutatóteremnek alkalmas területeket kínálunk megvételre. Irodohelységeink alapterületei 29-44m2-ig terjednek, amelyek kis és közepes vállalkozások számára egyaránt ideális feltételeket nyújtanak. Az irodák fűtése és hűtése geotermikus energiávla történik, aminek költsége átlagosan 100Ft/m2 illetve 50Ft/m2 költséggel járnak. Ezen feül csak a víz, áram, és telekommunikációs szolgáltatás díja tartozik a rezsi költségbe.

Az üzlethelyiségek az utcafronton találhatók,  a világos, nagy kirakattal rendelkező, szabadon alakítható területek exkluzív bemutatóterem kialakításához is ideálisak.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen személyes ajánlatok az okohazak@okohazak.net email címen "Márton öko házak - Iroda" tárggyal.