Hírek

Irodánk költözik

Irodánk hossú idő után elhagyja a Telepy utcát.
A Márton12 társasház földszinti irodájába várjuk kedves ügyfeleinket augusztus 1-től.

Viola5 társasházunk használatbavételi engedélyt kapott

Budapest Főváros Kormányhivatala V. Kerületi Hivatalának képviselői a sikeres épületbejáráast követően a társasházra kiadásra került a használatbavételi engedély.
Ezúton köszönjük a különböző szakhatóságok munkáját, valamint legfőképpen Kisgergely Csabának aki az egész engedélyeztetési eljárást összefogta és levezényelte.

Eladók a Márton öko házak utolsó irodái

A Márton10 illetve a Márton12 társasházunk Budapest jól megközelíthető pontján, Ferencvárosban található. Az ingatlan számos tömegközlekedési eszköz elérhető környezetében helyezkedik el. (M3 Klinkikák)

Az épületben konyhával és mosdókkal felszerelt irodablokkokat, üzlethelyiségnek és bemutatóteremnek alkalmas területeket kínálunk megvételre. Irodohelységeink alapterületei 29-44m2-ig terjednek, amelyek kis és közepes vállalkozások számára egyaránt ideális feltételeket nyújtanak. Az irodák fűtése és hűtése geotermikus energiávla történik, aminek költsége átlagosan 100Ft/m2 illetve 50Ft/m2 költséggel járnak. Ezen feül csak a víz, áram, és telekommunikációs szolgáltatás díja tartozik a rezsi költségbe.

Az üzlethelyiségek az utcafronton találhatók,  a világos, nagy kirakattal rendelkező, szabadon alakítható területek exkluzív bemutatóterem kialakításához is ideálisak.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen személyes ajánlatok az okohazak@okohazak.net email címen "Márton öko házak - Iroda" tárggyal.

Sobieski öko házak talajszondáinak lehelyezése

Mind pedig a Sobieski32 társasházunk alapjainak kialakítása, a szomszédos épületek alapmerősítésével egyetemben már megtörtént az elmúlt napokban.
Jelenleg a talajszondák lehelyezése történik több száz méter mélyre.

Öko társasház épül a Rózsa utcában

Köszönjük a cikket az ittlakunk.hu-nak!

Közeleg az átadás

Közeleg az átadás