Hírek

Elkezdődött a Kertész25 értékesítése

Az épület 1354m2-es telken helyezkedik el, 2 mélygarázs szintjein gépjármű parkolókat (91 db) alakítottunk ki, ezt követik a lakószintek a földszint + 7 emelet + tetőtér elrendezésben.

Erzsébetváros a fővárosba nagy számban érkező turisták számára a ideális szálláslehetőséget nyújt, így akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid vagy hosszútávú kiadásraa, akár egy olyan otthonnak ami profitál a belvárosi elhelyezkedéssel járó előnyökkel, mindenképpen jól fog járni.

Bővebb információ: www.citygreenhome.hu

Elkezdődött a Szövetség 27 értékesítése

ÉPÜLETRŐL

Az épület 46 lakásból 1 üzlethelyiségből és 46 gépkocsibeállóból álló társasház lesz.

Az épület egy 726 nm-es telken áll, melyből közel 500 nm az épület, a fennmaradó 230nm belső kert csatlakozik a szomszédos épület kb. 1000 nm-es belső zöld területéhez.

A beépítés három pinceszintet, földszintet és 6 emeletet foglal magába.

A lakások alapterülete változatos, ugyanúgy megtalálhatóak köztük a 40 nm alatti garzonlakások mint, a 40-50 nm közötti kétszobás lakástípusok, vagy a 73 nm-es háromszobás és 86 nm-es lakások is.

KÖRNYÉKRŐL

Erzsébetvárosban, mindössze 160m-re az Almássy tértől és 300 m-re az Erzsébet körúttól, a belváros szívében, frekventált helyen, a Szövetség utca 27 szám alatt épül a PORTA NOVA TÁRSASHÁZUNK, mely hőszivattyús hűtés-fűtés rendszerével, alacsony rezsiköltségével valamint magas műszaki tartalmával megfelel a modern kor elvárásainak.

A fővárosba nagy számban érkező turisták számára a környék ideális szálláslehetőséget nyújt, hiszen a belváros kulturális és vendéglátóhelyei is pár perc sétára találhatóak, ennek köszönhetően lakásaink mind az értékálló befektetés iránt érdeklődőknek, mind pedig a belváros pezsgését élvezni kívánó otthonkeresőknek kiváló választást jelentenek.

ELŐNYÖK

A társasház mind a beépített anyagokban, mind pedig külső megjelenésében magas színvonalat fog képviselni. A lakók kényelmét 3 szintes mélygarázs fogja szolgálni, a lakások változó méreteinek köszönhetően az stúdiólakást keresők ugyanúgy találnak ideális lakást a kínálatunkban, mint a családosok.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ: www.portanova.hu

 

 

Elkezdődött a Márton14B értékesítése

Az épület pince- és földszintkén gépjármű parkolókat (31db) alakítottunk ki, fölötte 7 lakószint található.

A hagyományokat folytatandó a Márton Öko Ház 4. ütemének lakásai ugyancsak geotermikus rendszerűek lesznek.
Az eddig is hangsúlyos tényezőket – alternatív energia-ellátás, energiatakarékosság, hőhasznosítás – ennél a társasháznál is tovább visszük.

A fűtésre, hűtésre és a melegvíz előállításra geotermikus energiát használunk, így az épületben nem történik égés, nincsenek kémények.
Így nincs káros anyag kibocsájtás és környezetszennyezés.

A várható műszaki átadás 2018.09.30.

Családi vállalkozásként működünk. Fontosnak tartjuk, hogy annyi projektet vállaljunk, hogy a közvetlen kapcsolat megmaradjon az ügyfeleinkkel, sikerüljön személyes elképzeléseiknek megfelelő otthon átadnunk.
A különböző tematikájú műszaki egyeztetések teret adnak arra, hogy lakásaink a vevőink személyes igényei alapján készüljenek el.

 

Bővebb információ: www.marton14okohaz.hu

A Sobieski 30 Társasház átadása

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 43 lakást és 1 irodahelyiségét magába foglaló Sobieski 30 társasházunkat, átadhattuk a lakóink számára.

A projekt az első épülete a közös zöldterületet közbefogó Sobieski 30 - Sobieski 32 - Márton 33 társasházainknak.